توضیحات درباره کتاب
در اين كتاب، جنبههاي مختلف روانشناسي وجودي بيان شده است. كتاب حاضر، با هدف توضيح رويكردي در رواندرماني تدوين شده است كه ساختاري نظري دارد و مجموعه فنوني را در چارچوبي براي درمانهاي مختلف فراهم ميآورد. اين رويكرد «روان درماني اگزيستانسيال» نام دارد. نگارنده در اين نوشتار، طي يازده فصل، رواندرماني اگزيستانسيال را معرفي نموده و به مسائل اساسي همچون مرگ، آزادي و پوچي در اين نوع درمان اشاره نموده است.
كتاب رواندرماني اگزيستانسيال هم راهنمايي براي درمانگران است و هم نوعي درمان بهشمار ميرود: هركس كه آن را بخواند، عميقاً تحت تأثير قرار ميگيرد و خردمندتر ميشود انگار چندين ساعت به گفتوگو با كسي نشسته كه عزمش را براي عبور از ژرفترين مشكلات بشري جزم كرده است. داستايفسكي، تولستوي، كافكا، سارتر، كامو و بسياري ديگر با نويسنده همآوا شدهاند تا از دلواپسيهاي غايي بشر بگويند.
مخاطبان اصلي كتاب، دانشجويان و رواندرمانگران بالينياند ولي بهدليل سبك قابل فهم و عاري از اصطلاحات تخصصياش، براي خوانندهي معمولي نيز قابل درك و بسيار جذاب است. يالوم پس از نوشتن اين كتاب و براي بسط نظريه اگزيستانسيال بود كه به ابزار داستان روي آورد و آثاري چون و نيچه گريه كرد… و مامان و معني زندگي را خلق كرد. او خود رواندرماني اگزيستانسيال را كتاب مرجع تمامي آثاري دانسته كه پس از آن به رشته تحرير درآورده است.