-

طراحي دكوراسيون آشپزخانه: 101 راهكار مديريتي در طراحي دكوراسيون آشپزخانه براي دانشجويان، استادكاران، طراحان داخلي


پدیدآور (ها) : ناشر : شابک : 9789647141895

نوبت چاپ 1 - خشتي (شوميز) -

تعداد صفحات :0

سال انتشار: 1389

قيمت :85000 ريال

قيمت انتشارات طاعتی :85000 ريال




کد کتاب:119849    محل کتاب:
موجود نیست





ارسال درخواست

توضیحات درباره کتاب


آشپزخانة امروزي بايد مكاني باشد كه بتواند نيازهاي ما را برآورده كند. آشپزخانه بايد داراي فضايي مناسب براي پخت و پز به همراه وسايل مورد نياز و نيز تعدادي سطح مناسب باشد. هم‌چنين بايد محلي براي نگه‌داري ظروف و شوينده‌ها و مواد غذايي و در اغلب موارد، جايي براي ماشين لباس‌شويي با امكانات شست و شو و اتوكشي داشته باشد. افزون بر آن، آشپزخانه به مكاني براي خوردن و استراحت كردن و محلي براي گذراندن فراغت و سرگرمي ما تبديل شده است تا بتوانيم در آن بنشينيم و كاملا حس كنيم كه در خانه به سر مي‌بريم. نگارنده در كتاب حاضر 101 راهكار مديريتي در طراحي دكوراسيون آشپزخانه را بيان كرده است. عنوان برخي از مطالب كتاب عبارت‌اند از: مكان آشپزخانه، فضاي آشپزخانه‌هاي بزرگ، پنج طرح كلاسيك، آشپزخانه‌اي منطبق با محيط زيست، انبار مواد غذايي، پيش‌خوان‌هاي تركيبي، كف چوبي، ميز آشپزخانه و نحوة پوشاندن پنجره‌ها.