توضیحات درباره کتاب
براي توليد محصولات كشاورزي و همچنين مواد پروتئيني به ويژه گوشت سفيد، شامل ماهي و ميگو، پتانسيلهاي وسيع و قابل توجه در كشور وجود دارند كه ضروري است، در جهت شناسايي و بهرهبرداري از آنها اقدام شود. نگارنده در كتاب حاضر سعي كرده است به بيان اصول و روشهای كلي پرورش ميگوي آب شور بپردازد. لازم به ذكر است كه توصيهها و راهنماييهاي ارائهشده در اين كتاب، بيشتر با تمركز بر ميگوي سفيد هندي است. عنوانهاي برخي از مطالب كتاب عبارتاند از: مكانيابي براي احداث مزرعة پرورش ميگو، انتخاب ميگو، مديريت آب در پرورش ميگو، و غذا و تغذية ميگوهاي پرورشي.