-

صنايع كنسروسازي: اصول و كاربردها


پدیدآور (ها) : ناشر : شابک : 9789646008595

نوبت چاپ 4 - وزيري (شوميز) -

تعداد صفحات :340

سال انتشار: 1398

قيمت :2800000 ريال

قيمت انتشارات طاعتی :2800000 ريال




کد کتاب:118890    محل کتاب:-B34/7--------F60/4
موجود نیست





ارسال درخواست

توضیحات درباره کتاب


تاريخچة صنعت کنسروسازي به سال 1790 به کشور فرانسه باز مي‌گردد. «آپرتسا» نخستين کسي بود که کارخانة کنسروسازي را در فرانسه به منظور جلوگيري از فاسد شدن مواد غذايي تأسيس کرد. در کنسروسازي پس از انتخاب مواد اوليه و شست‌وشو و برش آنها، مواد وارد مرحله آنزيم‌بري گشته و پس از آن در ظروف مناسب پر مي‌شوند. در مرحلة بعد، قوطي‌ها از تونل بخار عبور داده شده و وارد مرحله حرارتي مي‌شوند و در نهايت، قوطي‌ها سرد شده و برچسب زده و در داخل کارتن‌ها بسته‌بندي مي‌شوند. مدت نگه‌داري مواد کنسرو شده نيز مشخص است و در صورت طولاني شدن مدت نگه‌داري، ممکن است اين مواد فاسد شوند. در کتاب حاضر، ضمن بيان تاريخچه‌اي از صنعت کنسروسازي، مراحل اين فرآيند به همراه اصول و ميزان کاربرد اين صنعت در جامعه به تفصيل مورد بررسي قرار گرفته است.