توضیحات درباره کتاب
تفاوت مهم بيماري ديابت و بيماريهاي ديگر اين است كه در اين بيماري، بيمار نقش چشمگيري در كنترل بيماري خود دارد. بيماران ديابتي مبتلا به اضافه وزن، با كم كردن وزن و نظم بخشيدن به تغذيه، موفق ميشوند با حداقل دارو، قند خون خود را كنترل كنند و هرگز نيازمند مصرف انسولين نشوند، لذا تغذيه نقش مهمي در پيشگيري و كنترل بيماري ديابت دارد. نگارنده در كتاب حاضر ضمن بيان كلياتي دربارة بيماري ديابت، نقش تغذيه را در ارتباط با آن بررسي كرده است. شاخصهاي اندازهگيري قند خون و نقش تغذيه؛ ديابتيهاي لاغر؛ تغذية كودكان ديابتي؛ پاي ديابتي و تغذيه؛ ميوه و ديابت؛ غذاهاي رژيمي براي ديابت و انواع نان در تغذية بيماران ديابتي از جمله مباحث كتاب است.