توضیحات درباره کتاب
سركه داراي خواص فراواني است. اين ماده چربي و چسبندگي را پاك ميكند، مانع رشد كپك ميشود، هوا را تازه نگه ميدارد و باكتريها را ميكشد. افزون بر اين، سركه سرشار از انواع ويتامينها، مواد معدني و اسيد آمينة ضروري براي بدن است و ميتواند در سالم ماندن بدن كمك فراواني كند. نگارنده در كتاب حاضر خواص مختلف سركه، به خصوص سركه سيب را بررسي كرده است. از جمله موضوعهاي مطرحشده ميتوان به مواردي مانند استفاده از سركه براي درمان بيماريها، سركه و هضم غذا، تاريخ تكامل سركه، آشپزي با سركه، تهية سركه، و كاهش درد با سركه، اشاره كرد.